Dage i haven (9:9)

Trädgårdstider |

LIVSSTIL - Sæson: 12. Episode: 9. 'Afsked og løgplantning'. John Taylor og Malin Persson ser frem til næste sæson og laver en massiv løgplantning i gården. Der vil også være picnic og et sidste farvel til den gamle have ved Torstens. Pernilla Månsson Colt kommer med en smart buket med hank og Tareq Taylor byder på både søde og salte lækkerier. Og så er det endelig blevet tid til, at den nye have får et passende navn. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 12. Episode: 9. 'Afsked og løgplantning'. John Taylor og Malin Persson ser frem til næste sæson og laver en massiv løgplantning i gården. Der vil også være picnic og et sidste farvel til den gamle have ved Torstens. Pernilla Månsson Colt kommer med en smart buket med hank og Tareq Taylor byder på både søde og salte lækkerier. Og så er det endelig blevet tid til, at den nye have får et passende navn. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.