Et fandens liv - en film om Bodil Malmsten (1:1)

Ett jävla liv - en film om Bodil Malmsten |

KULTUR - 'Et fandens liv - en film om Bodil Malmsten'. Få digtere har været så elskede som Bodil Malmsten. Hendes banebrydende stil tiltrak en bred skare af mennesker til poesien og formede generationer af læsere. Hun havde dog selv svært ved at føle, at hun var god nok - en følelse der med tiden blev så stærk, at hun som midaldrende efterlod alt og emigrerede til Finistère ved den franske Atlanterhavskyst. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

'Et fandens liv - en film om Bodil Malmsten'. Få digtere har været så elskede som Bodil Malmsten. Hendes banebrydende stil tiltrak en bred skare af mennesker til poesien og formede generationer af læsere. Hun havde dog selv svært ved at føle, at hun var god nok - en følelse der med tiden blev så stærk, at hun som midaldrende efterlod alt og emigrerede til Finistère ved den franske Atlanterhavskyst. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.