Babel (4:13)

Babel |

KULTUR - Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Babel er med til bogmessen i Göteborg. Antony Beevor fortæller om sin nye bog "Rusland - Revolution og borgerkrig". Vi møder også den prisvindende forfatter Damon Galgut og den ukrainske stjerneforfatter Oksana Zabusjko. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Programbeskrivelse

Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Babel er med til bogmessen i Göteborg. Antony Beevor fortæller om sin nye bog "Rusland - Revolution og borgerkrig". Vi møder også den prisvindende forfatter Damon Galgut og den ukrainske stjerneforfatter Oksana Zabusjko. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.