Babel (4:13)

Babel |

KULTUR - Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Babel er med til bogmessen i Göteborg. Antony Beevor fortæller om sin nye bog "Rusland - Revolution og borgerkrig". Vi møder også den prisvindende forfatter Damon Galgut og den ukrainske stjerneforfatter Oksana Zabusjko. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Litteraturmagasin om den bedste og mest interessante svenske og udenlandske litteratur lige nu. Babel møder forfattere, der inspirerer og provokerer, og fortæller om tidens mest interessante bøger. Denne gang: Babel er med til bogmessen i Göteborg. Antony Beevor fortæller om sin nye bog "Rusland - Revolution og borgerkrig". Vi møder også den prisvindende forfatter Damon Galgut og den ukrainske stjerneforfatter Oksana Zabusjko. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.