Under nålen

Under nålen |

LIVSSTIL - Andy tager på hjemmebesøg hos John Guidetti, fodboldidolet, som satte gang i Andys internationale karriere. Efter at have set Guidettis rygtatovering - et værk, de har arbejdet på i flere år - ville mange i fodboldverdenen have Andys værker foreviget på deres krop: Virgil van Dijk, Victor Nilsson Lindelöf, Mikael Lustig er blot nogle af de stjerner, som er blevet tatoveret af Andy. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Andy tager på hjemmebesøg hos John Guidetti, fodboldidolet, som satte gang i Andys internationale karriere. Efter at have set Guidettis rygtatovering - et værk, de har arbejdet på i flere år - ville mange i fodboldverdenen have Andys værker foreviget på deres krop: Virgil van Dijk, Victor Nilsson Lindelöf, Mikael Lustig er blot nogle af de stjerner, som er blevet tatoveret af Andy. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.