Norge rundt

Norge Rundt: Selvbergingsskolen |

DOKUMENTAR - Skolen for selvforsyning. Hvad ville du gøre, hvis butikkerne lukkede og du måtte klare dig selv og være selvforsynende? Det, som rigtig mange kunne før i tiden så som at fiske og være amatørtømrer, er der ikke mange, som kan i dag. Heldigvis findes der skoler, hvor man kan lære at være med selvforsynende. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Skolen for selvforsyning. Hvad ville du gøre, hvis butikkerne lukkede og du måtte klare dig selv og være selvforsynende? Det, som rigtig mange kunne før i tiden så som at fiske og være amatørtømrer, er der ikke mange, som kan i dag. Heldigvis findes der skoler, hvor man kan lære at være med selvforsynende. Med danske undertekster.

Medvirkende

Anna Liva Bentzen Stenmark, Lars Andre Glendrange, Karita Gausland, Emma Frigaard og Nora Horni Gløersen m.fl. SKUESPILLERE

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.