Dagny - livet begynder ved de 100

Dagny - livet börjar vid hundra |

SVERIGE - Verdens ældste blogger er hun blevet kaldt, Dagny Carlsson 103 år. Hun blev født samme år som Titanic sank, og hundrede år senere udlever hun sine forfatterdrømme og starter en blog med snart millioner af besøgende. Åsa Blancks første film om Dagny er blevet vist over hele verden, og såvel unge som gamle har taget Dagny til deres hjerter. "Kom ikke til mig og sig, at det var bedre før. For det var det ikke. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Verdens ældste blogger er hun blevet kaldt, Dagny Carlsson 103 år. Hun blev født samme år som Titanic sank, og hundrede år senere udlever hun sine forfatterdrømme og starter en blog med snart millioner af besøgende. Åsa Blancks første film om Dagny er blevet vist over hele verden, og såvel unge som gamle har taget Dagny til deres hjerter. "Kom ikke til mig og sig, at det var bedre før. For det var det ikke. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.