I al venskabelighed - de unge læger

In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte |

DRAMA - Episode: 324. 'I al venskabelighed - de unge læger'. Mikko Rantala er allerede på vej mod slutningen af ¿¿dagen, da Sebastian Sander bliver kørt på skadestuen. Dele af lysanlægget er faldet ned over musikerens hoved under en fernisering. Heldigvis er professoren Karin Patzelt og Dr. Marc Lindner der og var i stand til at yde førstehjælp med det samme. Viktoria Stadler behandler frisøren Samara Kiesling, der er kommet til skade på arbejdet. Viktoria bliver forbløffet, da kvinden pludselig begynder at tale med Dr. Matteo Moreau for at filosofere over sin bevidsthed. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Medvirkende

Sanam Afrashteh, Mike Adler, Philipp Danne, Stefan Ruppe og Mirka Pigulla m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Tobias Siebert og Sebastian Klees

Programbeskrivelse

Episode: 324. 'I al venskabelighed - de unge læger'. Mikko Rantala er allerede på vej mod slutningen af ¿¿dagen, da Sebastian Sander bliver kørt på skadestuen. Dele af lysanlægget er faldet ned over musikerens hoved under en fernisering. Heldigvis er professoren Karin Patzelt og Dr. Marc Lindner der og var i stand til at yde førstehjælp med det samme. Viktoria Stadler behandler frisøren Samara Kiesling, der er kommet til skade på arbejdet. Viktoria bliver forbløffet, da kvinden pludselig begynder at tale med Dr. Matteo Moreau for at filosofere over sin bevidsthed. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

HOLD DIG OPDATERET

Meld dig til vores nyhedsbrev og bliv inspireret til store tv- og kulturoplevelser, deltag i konkurrencer, og bliv inviteret til særarrangementer.