I al venskabelighed - de unge læger

In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte |

DRAMA - Episode: 324. 'I al venskabelighed - de unge læger'. Mikko Rantala er allerede på vej mod slutningen af ¿¿dagen, da Sebastian Sander bliver kørt på skadestuen. Dele af lysanlægget er faldet ned over musikerens hoved under en fernisering. Heldigvis er professoren Karin Patzelt og Dr. Marc Lindner der og var i stand til at yde førstehjælp med det samme. Viktoria Stadler behandler frisøren Samara Kiesling, der er kommet til skade på arbejdet. Viktoria bliver forbløffet, da kvinden pludselig begynder at tale med Dr. Matteo Moreau for at filosofere over sin bevidsthed. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 324. 'I al venskabelighed - de unge læger'. Mikko Rantala er allerede på vej mod slutningen af ¿¿dagen, da Sebastian Sander bliver kørt på skadestuen. Dele af lysanlægget er faldet ned over musikerens hoved under en fernisering. Heldigvis er professoren Karin Patzelt og Dr. Marc Lindner der og var i stand til at yde førstehjælp med det samme. Viktoria Stadler behandler frisøren Samara Kiesling, der er kommet til skade på arbejdet. Viktoria bliver forbløffet, da kvinden pludselig begynder at tale med Dr. Matteo Moreau for at filosofere over sin bevidsthed. Med danske undertekster.

Medvirkende

Sanam Afrashteh, Mike Adler, Philipp Danne, Stefan Ruppe og Mirka Pigulla m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Tobias Siebert og Sebastian Klees

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.