I al venskabelighed - de unge læger

In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte: Versagensängste |

DRAMA - "Angst for at fejle". Reservelæge Mikko Rantala glæder sig til endelig at være helt klar til kamp igen. Da han hører, at Matteo Moureau har valgt Viktoria Stadler til at deltage i en krævende operation, træner han sammenbidt sin hånd, men han overdriver det og skader sin hånd. Mikko må igen under kniven, men der opstår komplikationer. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Angst for at fejle". Reservelæge Mikko Rantala glæder sig til endelig at være helt klar til kamp igen. Da han hører, at Matteo Moureau har valgt Viktoria Stadler til at deltage i en krævende operation, træner han sammenbidt sin hånd, men han overdriver det og skader sin hånd. Mikko må igen under kniven, men der opstår komplikationer. Med danske undertekster.

Medvirkende

Sanam Afrashteh, Mike Adler, Philipp Danne, Stefan Ruppe og Mirka Pigulla m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Susan Jones, Isabel Grand og André Siebert

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.