Mapa

Mapa |

DRAMA - Episode: 8. 'Mapa'. Metin har følelsen af at være fanget: Han er konstant nødt til at vælge mellem arbejde, at organisere tid med Lene og sit privatliv. Han ville helst have, at kunstig intelligens kunne dele ham i tre. Da Metin mod sin vilje skal forfremmes af sin chef, og hans nye kæreste slår op med ham, fordi han er så ufleksibel, går Metin i stedet ud med Claudia af frustration. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Episode: 8. 'Mapa'. Metin har følelsen af at være fanget: Han er konstant nødt til at vælge mellem arbejde, at organisere tid med Lene og sit privatliv. Han ville helst have, at kunstig intelligens kunne dele ham i tre. Da Metin mod sin vilje skal forfremmes af sin chef, og hans nye kæreste slår op med ham, fordi han er så ufleksibel, går Metin i stedet ud med Claudia af frustration. Med danske undertekster.

Medvirkende

Max Mauff, Pola Friedrichs, Lia von Blarer, Lina Wendel og Maryam Zaree m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Tim Schwerdter, Tobias Koppe, Alexander Lindh og Jano Ben Chaabane

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.