Strissere på pension

Rentnercops: Entführt |

KRIMI - "Bortført". Der hersker stor forvirring i vagten, da en velhavende mand ankommer med sin kone og viser et brev med et krav om løsepenge. Konen, der skulle være bortført, står jo lige ved siden af ham. Pludselig ankommer Francesca oprevet til vagten, og Schmitz fortæller, at datteren Daniela er forsvundet. Bortføreren har bortført det forkerte offer! Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Bortført". Der hersker stor forvirring i vagten, da en velhavende mand ankommer med sin kone og viser et brev med et krav om løsepenge. Konen, der skulle være bortført, står jo lige ved siden af ham. Pludselig ankommer Francesca oprevet til vagten, og Schmitz fortæller, at datteren Daniela er forsvundet. Bortføreren har bortført det forkerte offer! Med danske undertekster.

Medvirkende

Bill Mockridge, Hartmut Volle, Katja Danowski, Helene Grass og Aaron Le m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Christoph Wortberg og Denis Satin

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.