Strisserne fra Rosenheim

Die Rosenheim-Cops: Safe mit mörderischem Inhalt |

KRIMI - "Safe med morderisk indhold". Irmgard Zilles bliver skudt i sit hjem af en indbrudstyv. Hofer og Hansen lægger mærke til, at hendes mand, lægen Karl Zilles, ikke virker til at være synderlig påvirket af hendes død. En ring, der bliver fundet på gerningsstedet, fører Hofer og Hansen til Sabine Jung, der havde et forhold til Irmgard. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

"Safe med morderisk indhold". Irmgard Zilles bliver skudt i sit hjem af en indbrudstyv. Hofer og Hansen lægger mærke til, at hendes mand, lægen Karl Zilles, ikke virker til at være synderlig påvirket af hendes død. En ring, der bliver fundet på gerningsstedet, fører Hofer og Hansen til Sabine Jung, der havde et forhold til Irmgard. Med danske undertekster.

Medvirkende

Joseph Hannesschläger, Igor Jeftic, Max Müller, Marisa Burger og Karin Thaler m.fl. SKUESPILLERE

Credits

Rigobert Mayer og Gunter Krää

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.