Hvem var det nu vi var Norge (2:11)

Tidsbonanza: Melodi Grand Prix |

KULTUR - Sæson: 5. Episode: 2. 'Hvem var det nu vi var Norge'. Vi tager et dybt dyk ned i historiens brønd og tjekker om glamourøse outfits er Hot or Not og fremhæver kunstnere, der siden 1960 har givet alt for at vinde Melodi Grand Prix. Gæsterne, der tester deres kendskab til MGP, er Per Sundnes og Heidi Ruud Ellingsen vs. Guri Schanke og Tor Endresen. Vært er Thomas Felberg. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 5. Episode: 2. 'Hvem var det nu vi var Norge'. Vi tager et dybt dyk ned i historiens brønd og tjekker om glamourøse outfits er Hot or Not og fremhæver kunstnere, der siden 1960 har givet alt for at vinde Melodi Grand Prix. Gæsterne, der tester deres kendskab til MGP, er Per Sundnes og Heidi Ruud Ellingsen vs. Guri Schanke og Tor Endresen. Vært er Thomas Felberg. Med danske undertekster.

Medvirkende

Guri Schanke, Tor Endresen, Per Sundnes og Heidi Ruud Ellingsen SKUESPILLERE

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.