Hvem var det nu vi var (2:11)

Tidsbonanza: Melodi Grand Prix |

NORGE - Melodi Grand Prix. Vi dykker ned i historiebøgerne og finder sange til nul point; undersøger om glamourøse outfits er hot eller not og finder nogle af de artister, der igennem mange år har gjort alt for at vinde Melodi Grand Prix'et. Gæsterne, der dyster om deres MGP-viden, er Per Sundnes og Heidi Ruud Ellingsen mod Guri Schanke og Tor Endresen. Thomas Felberg er vært. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Melodi Grand Prix. Vi dykker ned i historiebøgerne og finder sange til nul point; undersøger om glamourøse outfits er hot eller not og finder nogle af de artister, der igennem mange år har gjort alt for at vinde Melodi Grand Prix'et. Gæsterne, der dyster om deres MGP-viden, er Per Sundnes og Heidi Ruud Ellingsen mod Guri Schanke og Tor Endresen. Thomas Felberg er vært. Med danske undertekster.

Medvirkende

Guri Schanke, Tor Endresen, Per Sundnes og Heidi Ruud Ellingsen SKUESPILLERE

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.