Den blomstertid (6:6)

Den blomstertid |

SVERIGE - Sæson: 1. Episode: 6. 'Den blomstertid'. Det er snart tid til elevernes store koncert og tiden er knap. Hvordan vil alt gå - vil alle klare presset eller går det hele i kage? Og hvordan vil det gå for de niende klasser, der risikerer ikke at blive egnet til gymnasiet? Kunstnerne Tusse Chiza og Linnea Henriksson forsøger at få elever på et almindeligt gymnasium til at spille mere musik. Med danske undertekster.

Danske undertekster

Øv - Programmet har været sendt
Følg os på Facebook og få det hele med.

Sæson: 1. Episode: 6. 'Den blomstertid'. Det er snart tid til elevernes store koncert og tiden er knap. Hvordan vil alt gå - vil alle klare presset eller går det hele i kage? Og hvordan vil det gå for de niende klasser, der risikerer ikke at blive egnet til gymnasiet? Kunstnerne Tusse Chiza og Linnea Henriksson forsøger at få elever på et almindeligt gymnasium til at spille mere musik. Med danske undertekster.

RELATEREDE TV-TIPS

FÅ FILM- OG SERIENYT DIREKTE I INDBAKKEN

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til at modtage inspiration til store tv- og kulturoplevelser samt invitationer til konkurrencer og særarrangementer. Du kan altid afmelde nemt via afmeldingslinket i vores e-mails eller ved at skrive til kontakt@nabolandskanalerne.dk. Find vores persondatapolitik her.